HeerlenStormtSectieA Eric Gerbers2 1041We kunnen terugkijken op mooie en gezellige eerste editie van HeerlenStormt. Waarbij we mooie samenwerkingen zijn aangegaan met diverse partijen uit Heerlen. Helaas zagen we al in 2017 dat het deelnemersaantal achter bleef bij de verwachting.

 4300488Bijna 500 bestormers stonden zondag aan de start van de eerste editie van HeerlenStormt. Er waren veel bezoekers naar de stad gekomen om de bestormers te zien ploeteren door de modderbak of roetsjen van één van de waterglijbanen. Mede dankzij het zonnige weer zaten de terrassen vol.

20150614 VenloStormt Photographer Ton Teeuwen t.teeuwenhome.nl 003Nog een aantal dagen en dan is het zover. Zondag 30 april verwachten we je samen met zo’n 400 andere bestormers aan de start van de 1e editie van Hindernissen Stormloop HeerlenStormt.

20150614 VenloStormt Photographer Ton Teeuwen t.teeuwenhome.nl 003Op 15 maart 2017 is de kick-off van Back on Track. Een project waarbij circa 20 Heerlenaren met een afstand tot de arbeidsmarkt op weg worden geholpen naar een betaalde baan. Back on Track is een publiek-private samenwerking tussen HeerlenStormt, Wiertz Personeelsdiensten, i-trail en gemeente Heerlen.

Eugene MartineauOlympisch tienkamp atleet, Eugene Martineau geeft ter voorbereiding op HeerlenStormt heuse Storm-trainingen. Wil jij samen met Eugene traingen? Dat kan!

JU Sponsors

DSV.jpg
thermenmuseum.jpg
wiertz.jpg
mi68.png
henrich.jpg
ocean.png
mijnmuseum.jpg
provincie limburg.jpg
berden.png
Back_on_track.jpg
MarcSchattefor.png
lopers-company.jpg
twee-gezusters.jpg
Q-Park.jpg
i-trail.jpg
hardloopshop-nl.jpg
venlona.png
CBS.jpg
heerlen-logo_blauw_FC.jpg
nieuwenor.jpg
TerWorm.jpg
van-Hooft-verkeerstechniek.jpg
scouting-Berix.jpg
VenloTech.png

Ook deelnemen aan deze stormlopen?


VenloStormt Main DSV dia
BaarloStormt Main dia
RoermondStormt Main dia